HKU presenteert: ondernemerschap in het onderwijs

15 februari 2012

pimpampetzijkant

Op donderdag 22 maart opent de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht haar deuren om kennis over cultureel ondernemerschap in het kunstonderwijs te delen met docenten, tutoren, onderwijsmanagers, beleidsmakers en partners uit het kunstvakonderwijs. Aanleiding van het kennisevent is de afsluiting van het door Senter Novem en het ministerie OCW gesubsidieerde programma ‘Centrum van Ondernemerschap voor de Creatieve Industrie’ (COCI). De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de HBO-raad.

Programma
Het programma bestaat uit diverse korte lezingen, workshops en een informatieve markt. In de lezingen wordt het belang van ondernemerschap in het kunstonderwijs vanuit een nationale en internationale context uitgelicht, door o.a. Thom de Graaf (voorzitter HBO-raad), Jules van de Vijver (voorzitter College van Bestuur HKU), prof. dr. mr. Giep Hagoort (lector Kunst en Economie HKU en Universiteit Utrecht). In de vier thema-workshops worden situaties uit de praktijk van ondernemerschap in het kunstonderwijs in Pecha kucha-vorm gepresenteerd door sprekers van de HKU. Het programma wordt afgesloten met een informatieve markt en borrel met boeken, onderwijstoepassingen, cursussen & consultancy over leerlijnen en een helpdesk voor creatief ondernemers.

Datum: 22 maart, 13.00 uur- 18.00 uur

Locatie: HKU, Lange Viestraat 2

Kosten: €95,-

Meer informatie over het kennisevent en aanmelding is te vinden op de website www.hku.nl/kenniseventLaat een reactie achter