Kunstgras

Op woensdagavond 2 juni was het dan eindelijk zover: Kunstgras 2010! De Toonkamer in Utrecht was speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot hét podium voor creativiteit, innovatie en duurzaamheid. Tijdens deze avond kwamen ondernemers uit het bedrijfsleven en de creatieve sector samen om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Xpert CMKB was initiatiefnemer.

Kunstgras 2010 besteedde speciale aandacht aan de thema’s Dare (ondernemen en innoveren), Care (aandacht voor de regio Utrecht), Share (delen van inspiratie en netwerken) en Fair (een duurzame en verantwoorde manier van ondernemen).

Tijdens deze avond werd onder andere de eerste druk van de publicatie ‘We love Creatief Utrecht’ overhandigd aan Frits Lintmeijer, wethouder Cultuur en werden de Utrechtse ‘Clean Drinks’ netwerkavonden gelanceerd. Daarnaast kon je deelnemen aan innovatie sessies van Deloitte Innovation en advies winnen bij de Kamer van Koophandel. Bij verschillende programmaonderdelen werd je creatieve input worden beloond met onder meer een adviestraject en vervolgafspraken. Bovendien gaf veel Utrechts talent acte de présence, waaronder Ellen Deckwitz, Robbie Networks en Arts the Beatdoctor.

Mede dankzij de locatie, het heerlijke eten van Kunst & Kitchen, sprekers Erwin Blom en Ikenna Azuike, de host Annechien Steenhuizen en natuurlijk de verfrissende bijdrage van alle partners, was het een zeer inspirerende avond!

Op www.kunstgras2010.nl vind je het live magazine dat tijdens Kunstgras is gemaakt door Akimoto. Ook zal er nog een videoverslag komen van de avond. Hieronder een kleine sfeerimpressie van Kunstgras 2010:

Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras10Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010Kunstgras 2010

Volgend jaar weer Kunstgras? Laat het ons weten via info@xpertcmkb.nl